Whatsapp. Wie kent het niet?

Met alleen al aan 9,8 miljoen Nederlandse gebruikers is Whatsapp niet weg te denken bij de consumenten over de hele wereld. Het is dan ook niet raar dat veel bedrijven Whatsappinzetten als communicatiemiddel. Jong of oud? Iedereen met een smartphone heeft deze app wel in hun telefoon staan. En gek zou je ook zijn, want waar zijn mensen tegenwoordig zonder deze handige app. Het vormt het cement van de dagelijkse behoefte. Ook voor werk en zaken is het heel relevant. Eenvoudiger en sneller kan je een mens niet bereiken.

Het is allemaal leuk en aadig hoor, maar wat is Whatsapp nou eigenlijk? Whatsapp is een chatdienst waarmee je berichten kunt versturen. Deze app is te gebruiken op een iPhone, Android en een Blackberry. Je kunt deze bedreven app vergelijken met een sms, maar er ligt wel degelijk verschil in. Bij Whatsapp worden bijvoorbeeld de berichtjes verstuurd via mobiele internet en kost het je dus geen sms’jes. Verder zijn er nog andere verschillen, maar dat even terzijde.

Met Whatsapp kun je foto’s, audio en video’s sturen. Zonder dat het nog extra kost. Nu is er ook een mogelijkheid om er mee te bellen. Whatsapp heeft al aangekondigd dat hun eigen belfunctie eraan komt. De grootste berichtendienst en het grootste sociale netwerk zullen samenwerken. Dat werd bekendgemaakt op 19 februari 2014. Facebook heeft wel 19 miljard dollar neergelegd voor Whatsapp, dat is ongeveer 14 euro. Zo veel geld is Whatsapp gewoon waard en terecht ook. Het is een goedbedacht idee dat het leven van vele mensen over de hele wereld een stuk makkelijker heeft gemaakt. Wie kan er nu zonder?

Maar met alle miljarden berichten die worden verstuurd met Whatsapp en de talloze gebruikers zijn er ook situaties waarin mensen wel willen weten wat hun dierbare wel allemaal te vertellen hebben. Gelukkig zijn er voor al deze nieuwsgierige zielen Whatsapp hackers op de markt waarmee je gemakkelijk iemands Whatsapp mee kan hacken. Ben jij geinteresseerd? Ga dan naar deze plek en heb binnen no time de zo verlangde Whatsapp’ jes voor je neus staan.