Interview met RijschoolRotterdam.nu

Wij van Flash123.nl  vonden het wéér eens noodzakelijk om een interview te doen.  En dit keer,  lekker dicht bij huis.  In Rotterdam.  Met Rijschool Rotterdam , die tegenwoordig goede zaken doet in de rijschoolindustrie.

Laten we beginnen….

Wat maakt Rijschool Rotterdam uniek?

Ja,  dat is een lastige vraag.  Dat zou je eigenlijk aan onze leerlingen moeten vragen. Ik heb er zo 1,2,3, geen concreet antwoord op.  We zijn gewoon authentiek en willen gewoon dat elke leerling slaagt, met die gedachte geven we les en ik ben van mening dat we daarom goede resultaten boeken!

Ben je alleen actief in Rotterdam of in meerdere omgevingen?

Nee momenteel werken we alleen in Rotterdam, omdat het anders te veel reizen wordt voor ons.  Toch hebben we wel veel klanten die buiten Rotterdam komen, bijv.  uit Zoetermeer en soms ook Den Haag, maar deze gaan naar school in Rotterdam en  na schooltijd doen ze de lessen bij ons.  Dat dan weer wel.

Hoe zie jij RijschoolRotterdam.nu  over 5 jaar

We hopen natuurlijk in 5 jaar te groeien, maar dat weet je nooit zeker in deze industrie.  We zijn een relatief klein bedrijf in vergelijking met de andere rijscholen,  dus we hebben wel een hoop concurrentie. Vooral in Rotterdam zitten er veel rijscholen die zelfs onder de kostprijs van een les zitten…  dat is moeilijk om tegen te concurreren, dan moet je het van de kwaliteit hebben. Daar focussen we op.  We hopen dat we hierdoor voet aan de grond kunnen houden, maar je weet het natuurlijk nooit.

Wat voor advies heb je aan onze lezers die nog een rijbewijs moeten halen?

Mijn advies is vooral zorg dat je weet waar je aan begint.  Rijbewijs halen wordt door veel mensen onderschat, maar er komt een heleboel bij kijken.  Als je eraan begint, moet je ook op een constante basis rijlessen nemen.. Ik heb wel eens leerlingen gehad die eerst 2 weken komen lessen en daarna 2 maanden spoorloos zijn, zo hoort het niet.  Zorg dat je consequent aan het leren bent,  veel oefenen,  goed luisteren naar je instructeur.  Dan moet het goed komen.

Bedankt voor het interview.  Dit was RijschoolRotterdam.nu.  Mocht je een rijles willen nemen,  surf dan naar de website. Ze geven les in Rotterdam!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>