Clash of Clans Cheats: 3 Hacks op een rijtje!

Clash of Clans is een digitale multiplayer game die momenteel onder met name jongeren, maar ook volwassenen mannen enorm “in de mode is”.   Dat moet ook wel, want de gigantische advertentiecampagnes die Clash of Clans
heeft lopen, hebben een gigantisch bereik.  In deze artikel bespreek ik 3 Clash of Clan Hacks.

Dat heeft het spel zoverre geholpen dat er nu wereldwijd miljoenen gebruikers zijn.  Enthousiaste gebruikers die uit jaargegevens van Clash of Clans,  zo’n 500 000+  euro per dag opleveren.  Niet mis,  maar hoe?

Heel simpel.  Ongeduldige spelers betalen voor hulpmiddelen in het spel, waardoor zij sneller sterker kunnen worden.  Ze spelen in op de “URGENTE”  behoefte van “FERVENTE, misschien wel VERSLAAFDE”  spelers. 

En daar is niets mis mee.  Want er moet ook geld verdiend worden,  immers:  die advertentiecampagnes, en het personeel dat is niet gratis.

3 Clash of Clans Cheats die jij DIRECT kunt gebruiken!

Er zijn hoe dan ook momenteel drie Clash of Clans cheats waar ik mijn ogen op heb weten te laten vallen.

Deze cheats kunnen je direct helpen bij het spelen van Clash of Clans. Ik heb ze niet getest, dus je moet even zelf kijken of ze goed of niet meer werken.

Maar op moment van schrijven zijn het de enige cheats die jij GRATIS en DIRECT kunt gaan gebruiken om jezelf sterker te maken in het spel  Clash of Clans.

Even tussendoor:  de makers van Clash of Clans zijn SUPERCELL.  Een gigantisch innovatief bedrijf waar ik respect voor heb.  Omzet bedraagt dagelijks meer dan 5 miljoen eur. met het winstgevend maken van dgitale spelletjes, veelal apps. 

#1:  ClashofClans-hacken.nl

Om te beginnen,  ClashofClans-hacken.nl  is zo’n website welke Clash of Clans cheats aanbiedt.  Van handleidingen om verder te komen in het spel,  van tips en trucs en strategieen die je constant en consequent dient te gebruiken om sneller en beter te opereren dan je tegenstanders tot een hulpmiddel dat je (zoals ik het begrijp) helpt bepaalde activiteiten,  routine-activiteiten die best saai zijn,  te automatiseren.  Zo bespaar je tijd en kun je zelfs wanneer je niet achter de computer zit,  bepaalde elixers verkrijgen.   Erg handig.  Het wordt alleen gedistriubeerd aan 20+ personen.

#2:  ClashofClans-cheats.nl

Deze website is wat populairder dan de 1e geloof ik,  in ieder geval deze staat wat hoger in de zoekmachines.  Ook deze website biedt Clash of Clans Cheats aan.  Verder wordt er een hack aangeboden,  zelf heb ik die niet getest, maar je dient eerst je e-mailadres in te geven voordat je toegang tot de hack krijgt.

Tot slot zie ik nog wat beginnertips en nieuws met betrekking tot Clash of Clans op de website staan.

#3:  http://clashofclanshacken.blogspot.nl/

Dit is een vrij nieuwe blog, waar ik nog niet veel over kan zeggen.  Maar ten behoev van de diversificatie en pluriformiteit heb ik ‘m in het lijstje opgenomen.  Kijk maar even op de blog om te zien of hij regelmatig wordt geupdate.  Het lijkt me wel een interessante website.

 

Welke Clash of clans hacks gebruik ik?

Deze vraag wordt me wel eens gesteld.  Zelf gebruik ik geen cheats.  Ik speel het spel volgens de regels van het spel Clash of Clan,  en ik probeer op een legitieme wijze het spel te volgen. Dat raad ik iedereen aan, want cheats kunnen op een gegeven moment ontdekt worden en dat kan tot een ban leiden, waardoor je helemaal van vooraf en aan dient te gaan beginnen.  Voorkomen is altijd beter dan genezen en dat doe ik!